Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
13 jul. Denk aan het ZAT!!!!
21 jun. BOEKWEIT|OLIE TENNIS TOERNOOI voor iedereen
21 jun. BOEKWEIT|OLIE VETERANEN TOERNOOI
14 jun. SCHANDE KNLTB: GEMENGD 1 MIST KAMPIOENSCHAP!
11 jun. RABO sponsorfietstocht!
11 jun. Ze hangen! De zuinige led-lampen.
19 mei Martijn Kerssens is District- en Regio kampioen!
4 apr. Openingsdag en toernooifoto's
26 maa. HLTV JULIANA's JEUGLID-TENNISLES-PAKKET
1 maa. De nieuwe Toernooi kalender 2016 is er weer !
1 maa. Nieuwe leden
10 feb. OUT, nummer 1, februari 2016
26 aug. Stratentoernooi 2015, de foto's
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_2428.JPG
IMG_2427.JPG
IMG_2426.JPG
Meest recente foto's
Denk aan het ZAT!!!!
 Roland van Schaick  Algemeen  28x gelezen
ZOMERAVONDTOERNOOI.

In de week van 25 t/m 29 juli wordt op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond het zomeravondtoernooi gespeeld.Als je hiervoor nog niet hebt ingeschreven dan kan je dat alsnog doen. 

Even een mailtje naar  

Hege.wammes@quicknet.nl .

of een telefoontje naar Adri Lips 0229-217744 of naar Henk Wammes 0229-215705. Maar wel graag uiterlijk op 17 juli zodat wij de voorbereidingen kunnen afronden.

In het weekend 23/24 juli hangt dan het speelschema aan het raam van de kantine, zodat je kunt zien wanneer je moet spelen.

Oh ja, vergeet niet je spelerspas mee te nemen; dan kun jij altijd door het hek naar binnen.

Adri en Henk.

 


woensdag 13 juli 2016, 18:06 uur 0 reacties (reageer)
OUT, nr. 2, juli 2016
 Roland van Schaick  Algemeen  36x gelezen

De nieuwe OUT, nummer 2 van 2016, is dit weekend online gezet. Daarover hebben jullie een mail ontvangen via Afhangbord. De link die we stuurden is niet meer geldig. Vandaar dat jullie op woensdag 6 juli een nieuwe mail met de juiste link hebben ontvangen.

Er staat veel Boekweit|Olie –nieuws in. De link hieronder leidt ook naar de OUT, nr 2.

Klik hier.

Veel leesplezier! 


woensdag 6 juli 2016, 01:04 uur 0 reacties (reageer)
BOEKWEIT|OLIE TENNIS TOERNOOI voor iedereen
 Roland van Schaick  Algemeen  212x gelezen

Velen van jullie hebben competitie gespeeld of zijn nu druk bezig met het spelen van de tenniscompetitie en dat doen jullie omdat je het leuk vindt om tegen andere spelers die even sterk en oud zijn te spelen. Dit is met toernooien en zeker met het Boekweit|Olie Tennistoernooi precies hetzelfde.

 

In de enkelspelen kom je te spelen tegen spelers met dezelfde rating, misschien wat jonger of wat ouder maar altijd met ongeveer dezelfde rating en dit jaar heb je een keuze in Open (alle leeftijden), 17+ en 35+ en dit jaar heb je een keuze in Open (alle leeftijden), 17+ en 35+.
In de dubbelspelen kom je te spelen tegen spelers van dezelfde leeftijd (open of 35+) en van dezelfde speelsterkte (hetzelfde als in de competitie).

Ga naar http://www.boekweitolietennis.nl/ alle informatie en inschrijvingsmogelijkheden


dinsdag 21 juni 2016, 20:30 uur 0 reacties (reageer)
BOEKWEIT|OLIE VETERANEN TOERNOOI
 Roland van Schaick  Algemeen  72x gelezen


  
Tijdens het Boekweit|Olie Tennistoernooi wordt er een senioren toernooi georganiseerd voor 55+ tennissers. Dit tweedaags toernooi staat open voor alle tennissende 55-plussers, lid of geen lid van een vereniging of van de KNLTB en met de speelsterkte 6 t/m 9. We spelen overdag op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli 2016, aanvang 09.30 uur tot 16.00 uur. In principe dient u beide dagen beschikbaar te zijn.


Op beide dagen wordt u een gezellige eenvoudige lunch aangeboden. De consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Na 16.00 uur kunt U nog gezellig nazitten, en genieten van vele andere wedstrijden.

Er wordt gespeeld Herendubbel, Damesdubbel en Gemengddubbel.


U dient zich in te schrijven met partner!!

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per onderdeel per persoon, inclusief de lunches.

Zie ook:  boekweitolietennis@gmail.com


dinsdag 21 juni 2016, 20:17 uur 0 reacties (reageer)


SCHANDE KNLTB: GEMENGD 1 MIST KAMPIOENSCHAP!
 Roland van Schaick  Algemeen  122x gelezen

Ze stonden met zijn drieen boven aan. in afdeling 0029 van landelijk zondag gemengd 2e klasse hadden teams van De Lobbelaer 3, Heerhugowaard 4 en Juliana 1 alle 31 punten met nog één inhaal wedstrijd te gaan. Spannend, zeer spannend!! Wie wordt er kampioen en promoveert naar de 1e klasse?

Op zondag 12 juni moeten de twee inhaal wedstrijden gespeeld worden. De Lobbelaer 3 speelt thuis tegen directe concurrent Heerhugowaard 4 en begint bij een stand 0 - 0 en Juliana 1 speelt uit bij Dash ‘35 3 en begint bij een stand 2 – 2.

Het wordt die dag, zondag 12 juni, een anti-climax voor het team van HLTV Juliana.

Zij winnen zelf van dash ’35 met een keurige 5 – 3, maar De Lobbelaer kan geen volledig team op de been brengen en geven 5 wedstrijden zonder te spelen gewonnen. Het team van Heerhugowaard wint dankzij deze “gift” van 5 wedstrijden met 6 – 2, wordt kampioen en promoveert.

  Onno vertelt het slechte nieuws

Dit is een schande voor de competitie. Het team van Heerhugowaard kan er niks aan doen, maar het is evident dat het verkeerde team kampioen is geworden. Te meer omdat het team van Heerhugowaard met 5 – 3 van het team van Juliana verloor.

dinsdag 14 juni 2016, 11:24 uur 3 reacties (reageer)
RABO sponsorfietstocht!
 Roland van Schaick  Baanschema's Competitie 2016  86x gelezen
 
Acht enthousiaste leden van onze vereniging onder aanvoering van de onvermoeibare gangmaker Eric Jansen, onze voorzitter, hebben het parcours van ongeveer 38km afgelegd. Behalve dat het super gezellig was (de koffiepauze duurde langer dan de gehele fietstocht) hebben we met het gepedaleer €250,= binnengesleept voor de Juliana-kas. Dat was zeer de moeite waard. 

Bedankt Pascale, Tineke, Frank, Hilda, Jan, Eric, Irene en Roland voor jullie inzet.

(meer foto's klik hiernaast op Foto's en dan op RABO Sponsortocht)

 

zaterdag 11 juni 2016, 15:59 uur 1 reactie (reageer)
Ze hangen! De zuinige led-lampen.
 Roland van Schaick  Algemeen  78x gelezen
 
De banen 1 tot en met 6 worden nu met ledlampen verlicht. Op de banen 7 en 8 is de bestaande verlichting gehandhaafd.

Naast het afhangbord zijn de nieuwe schakelaars voor de banen 1 tot en met 6 geplaatst. Op de knop van de betreffende baan drukken totdat het lampje gaat branden (2 - 3 sec) om de verlichting aan te zetten en dezelfde handeling dien je te verrichten om installatie uit te schakelen.

De Groep Energiebesparing (Hans Kieft, Hein Schneiders, Jaap Weijling en Onno Noordegraaf) heeft er veel energie ingestoken! Daarvoor veel dank. Maar ook mogen we de Rijksoverheid niet vergeten die zo vriendelijk is geweest om maar liefst 30% subsidie te verstrekken.

En nu allemaal 's avonds gezellig tennissen in kunstmatig daglicht! 

(meer foto's klik hiernaast op Foto's en dan LED  verlichting


zaterdag 11 juni 2016, 15:48 uur 1 reactie (reageer)
Martijn Kerssens is District- en Regio kampioen!
 Ron Veenendaal  Algemeen  142x gelezen

 

Vol trots kunnen wij melden dat onze jeugdspeler van ons competitieteam Juliana 3
Martijn Kerssens het afgelopen weekeind districtskampioen is geworden van Noord Holland Noord bij de jongens tot 16 jaar.
Het is niet te geloven maar hij wist de dag daarna ook nog de regiokampioenschappen in dezelfde categorie te winnen!
Dit maakt niet alleen Ruud en Patricia Kerssens heel trots en blij maar ook:


Namens de Juliana Club en geheel Hoorn en omstreken van harte gefeliciteerd!

 


donderdag 19 mei 2016, 13:36 uur 1 reactie (reageer)
Openingsdag en toernooifoto's
 Ron Veenendaal  Algemeen  219x gelezen
Openingsdag 2016 ..... en het was een mooie dag!

Tennisschool De Kloek had het er maar druk mee! Een groot aantal jonge potentiële jeugdleden bevolkten baan 1 en kregen spelenderwijs een aantal kneepjes van de tennissport aangereikt. De jongelui en ouders zijn natuurlijk van harte welkom als nieuw lid van onze vereniging.

Aansluitend werd het gezellige openingstoernooi verspeeld. 55 enthousiastelingen bonden de strijd aan met als hoofdprijs een blik met ballen. Maar daar ging het natuurlijk helemaal niet om. Gezellig ballen, geanimeerd praten, terrashangen, drankje nuttigen en ondertussen genieten van een heerlijk zonnetje.

Het zomerseizoen kan beginnen!

 

Openingsdag- en toernooifoto's te bewonderen klik in het linker kolom op foto's of op meest recente foto's!

maandag 4 april 2016, 15:34 uur 0 reacties (reageer)
HLTV JULIANA's JEUGLID-TENNISLES-PAKKET
 Roland van Schaick  Algemeen  199x gelezen

Juliana investeert sterk in zijn jeugd wij doen dat samen met onze tennisschool Van Gelderen Tennis Academy.

Zo bezoeken wij elk jaar de omliggende scholen waar wij voor de groepen 3 en 4 tennislessen op school verzorgen tijdens de gymnastieklessen. Voor de groepen 5 tot en met 8 geven we tijdens de gymnastieklessen tennislessen op ons park. Dat is altijd erg gezellig.

We nodigen alle kinderen uit om tijdens onze Open Dag (dit jaar op zondag 3 april) nader met onze vereniging kennis te maken. ?Zijn kinderen verhinderd op zondag 3 april, dan kunnen kinderen op herhaling op de woensdagmiddagen 6, 13 en 20 april om 16.00 uur. Op die middagen organiseren we gratis introductielessen voor kinderen. Mochten de ouders zin krijgen een balletje mee te slaan dan kan dit natuurlijk ook.

Dankzij een goede sponsor kunnen wij alle jeugdleden (recreanten) gratis tennisles aanbieden. Dit is natuurlijk een prachtig aanbod dat we tot 2020 gestand kunnen doen. De kinderen krijgen les in groepjes van 6 tot 8 kinderen en in twee perioden van 14 weken worden deze lessen wekelijks gegeven op ons park.

Op zaterdag ochtend 18 juni (tussen 10 en 13 uur)  organiseren we op ons park samen met onze tennisschool een uitwisseling met andere tennisverenigingen waar onze tennisschool de Kloek ook training geeft. 

Tennis is voor beginners niet altijd gemakkelijk te leren. Echter sinds een aantal jaren spelen kinderen en beginners met grotere en zachtere ballen en met kleinere rackets. Zo wordt het veel makkelijker elkaar over het net de bal toe te spelen. De ervaring is dat kinderen het spel zo veel sneller leren en ook leuker vinden.

Tot slot onze jeugdleden mogen vriendjes en vriendinnetjes overdag gratis uitnodigen om op ons park te komen tennissen. Is het vriendje of vriendinnetje lid van een andere tennisvereniging, dan is het geen probleem om overdag op ons park te komen tennissen.

Tot slot zullen we bij voldoende belangstelling ook een ouder (opa) kind toernooi organiseren. Dit is altijd erg gezellig.


zaterdag 26 maart 2016, 21:38 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 ADRES en ROUTEKAART
 Algemeen
 Baanschema's Competitie 2016
 Bridge
 Club van 100
 Jeugd
 JUBILEUM 100 JAAR
 Lid worden?
 Nieuwe Leden
 OUT
 Sponsor worden?
 Tennislessen
 Toernooiklapper 2016
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren