Activiteiten

We hebben er weer zin in om samen met Maurice Kenter en de hulp van de ouders weer leuke activiteiten te organiseren! Helaas hebben we nog wel te maken met de huidige Corona maatregelen. Er mag lekker getraind worden, maar de TennisKids Competitie is vooralsnog uitgesteld naar begin mei. Toch proberen we de kids lekker actief te houden!

Zo zijn we in februari begonnen met Jeugdactie, waarbij kinderen voor €25 lid zijn t/m april en 4 (gratis) proeflessen kunnen volgen. Dat is met veel enthousiasme ontvangen!

Normaliter starten we het seizoen met een Open Dag, om toch nieuwe kinderen te verwelkomen op onze vereniging wil ik een in april een Vriendjes- en vriendinnetjesmaand organiseren, waarbij vriendjes- en of vriendinnetjes mee kunnen draaien in de lesgroep van de leerling!

De Voorjaars TennisKids Competitie is uitgesteld naar begin mei. Waarbij kinderen als team in de kleuren Rood, Oranje en Groen wedstrijden spelen tegen kinderen van naburige clubs. Om toch al een beetje in het ritme te komen organiseert onze trainster Sofie Tervoort in de maand april oefenwedstrijdjes op de club. Ook kunnen we de kids gaan aanmelden voor de Najaars TennisKids Competitie en Groene Competitie.

In de maanden april en mei zullen we weer het Limonadetennis organiseren. Dit is voor alle kinderen van 4 t/m 8 jaar die kennis willen maken met tennis.

We hadden dit seizoen graag gestart met een Ouder-kind toernooi. Door Corona kan dit niet en gaan dit nu alsnog doen op zondag 29 augustus. Een dag die in het teken zal staan van vooral veel plezier en gezelligheid!

Hopelijk kan ons eigen Open Boekweit Toernooi dit jaar weer doorgaan in juli! Rondom dit toernooi zal Tennisschool de Kloek een ROG (rood, oranje, groen) toernooitje organiseren. Hiervoor kunnen kinderen van onze club, maar ook van buitenaf inschrijven.

Op woensdag 29 september sluiten we het het zomerseizoen af met de Jeugd Clubkampioenschappen! Waarbij niet alleen wordt gestreden om de winst, maar ook wordt er gezellig samen gegeten en afgesloten met een heuse prijsuitreiking met voor iedereen een medaille!

Het jaar sluiten we af met een gezellig Oliebollen event in de kerstvakantie! Een event dat je niet wilt missen!

Dus...., genoeg te doen voor onze kids! Trainen, wedstrijden, toernooitjes, events en vooral heel veel gezelligheid!

We maken er met zijn allen weer een mooi seizoen van!

Met sportieve groet,

Sofie Petitjean-Tervoort