Lidmaatschap & Contributie

Lid worden van Tennisvereniging Juliana: vul het formulier in onderaan deze pagina.
 
Lidmaatschap
U kunt het hele jaar spelen op gravel! Juliana heeft acht gravelbanen, waarvan vier Plus Premium die ook in het winterseizoen veelal bespeelbaar blijven.
 
Contributie 2020 Senioren* Junioren jeugd* (12-17 jaar) Aspirant jeugd (<12 jaar)
Jaarlidmaatschap jan t/m dec €130 €90 €60
Instappen na 1 juni €90 €60 €40
Instappen na 1 juli €70 €50 €35
Instappen na 1 september €50 €40 €30
Na oktober PER MAAND €10 €7,50 €5
 
Alle genoemde bedragen gelden mits machtiging tot automatische incasso is verleend.
 
We vragen geen inschrijfgeld!
 
Gezinskorting
Er wordt gezinskorting verleend, indien één van de ouders plus twee kinderen al lid zijn. Ouder(s) en twee oudste kinderen betalen het normale tarief, het derde en volgende kind betaalt € 35.
 
Aanbieding proeflidmaatschap senioren
Personen die nog niet zeker weten of ze tennis een leuke sport vinden kunnen ook kiezen voor een proeflidmaatschap. Dit proeflidmaatschap geldt voor 2 maanden en kost € 40. Bij dit proeflidmaatschap zijn de kosten van 4 tennislessen inbegrepen. Indien u niet zelf actief opzegt gaan we ervan uit dat u er definitief voor kiest om lid te worden van onze vereniging.
Via automatische incasso zal het restant contributie worden geïnd.
 
Aanbieding trainingen jeugd
Voor junioren die in 2020 lid worden van onze vereniging kunnen we samen met Tennisschool de Kloek een zeer mooi aanbod doen: De vereniging subsidieert ca 30% van de trainingskosten, zodat de bijdrage van de ouders beperkt wordt tot € 15 per maand.
De trainingen op ons park worden gegeven vanaf medio maart tot eind juni en van begin september tot medio november. Wel verwachten we dat alle junioren het 2e jaar deel gaan nemen aan de WorldTour, een uitwisselingsprogramma met de andere verenigingen in de regio, dat wordt georganiseerd door de KNLTB. Daarnaast organiseren we diverse andere activiteiten voor kinderen en ook daar verwachten we alle kinderen (en hun ouders).
 
Indien kinderen vanaf het 2e jaar niet willen deelnemen aan de WorldTour vervalt de subsidie van de trainingskosten door de vereniging. De kosten bedragen dan € 22,50 per maand voor de tennistrainingen.
 
Trainingen senioren
Voor senioren zijn de kosten € 99 voor 10 lessen van 50 minuten (groepsgrootte 4 spelers).  
Nieuwe leden kunnen kiezen voor 4 proeflessen die worden aangeboden voor € 25. 
 
Informatie trainingen
Informatie over trainingen voor senioren en junioren vanaf 12 jaar is te vinden op de site van tennisschool De Kloek.

Naar aanleiding van gestelde vragen door (ouders van) leden over baanhuur terwijl ze al lid zijn van Juliana: De Kloek huurt banen van Juliana voor het geven van trainingen (privétraining, ook voor groepen) en brengt deze huur in rekening. De trainingen die worden gegeven vanuit HLTV Juliana door de clubtrainer (Sofie Tervoort) vallen daar niet onder en hiervoor is dan ook geen baanhuur verschuldigd.

 
Kantinediensten
Senioren hebben de plicht om tweemaal per jaar een kantinedienst te draaien in het clubhuis. Afkopen kan - liever niet - voor € 25 per dienst.
 
Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen dient te gebeuren uiterlijk één maand voor de nieuwe contributieperiode. Bij niet tijdig opzeggen wordt € 25 in rekening gebracht wegens onkosten bij de KNLTB.
 
Langdurig geblesseerd
In geval van langdurige blessure waarvan de afwezigheid langer dan 6 maanden wordt ingeschat, heeft het bestuur nadat een lid daartoe schriftelijk/via mail een verzoek heeft gedaan, de bevoegdheid een korting op de contributie te verlenen.
 
 
Aanmelden bij Maartje Lieman via e-mail of telefoon 0229-235235.
 
Hieronder vindt u het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier HLTV Juliana.pdf