Dinsdagavondtoernooi

Het Dinsdagavondtoernooi zal dit jaar worden gespeeld op 12 avonden van 7 april tot en met 23 juni en wordt weer georganiseerd door Jacques Bontje, Harrie Dol, Bruno Onstenk en Henk Wammes.

Alle seniorleden - sterk of wat minder sterk - kunnen aan dit toernooi meedoen. Er wordt in poules gespeeld die zo goed mogelijk op sterkte worden ingedeeld, zodat ieder zoveel mogelijk op eigen niveau tennist.

Dit toernooi is ook zeer geschikt voor nieuwe leden. Voordelen voor nieuwe leden zijn: snel kennismaken met de vereniging, de deelnemers en de accommodatie en misschien nog wel het belangrijkste …. toekomstige tennis-maatjes.

Elke deelnemer speelt twee keer per avond: zo mogelijk eenmaal een dubbel en eenmaal een mixed. Speelpartner en tegenstanders worden telkens door loting bepaald.

Vorig jaar heeft een grote groep wekelijks gespeeld. Vanwege dit succes is besloten om voor dit jaar een ieder wekelijks te laten spelen.
Hierdoor komt wel de reservelijst te vervallen met spelers die voorheen kon worden gebeld, indien het niet mogelijk was om te spelen.
Dit betekent ook, dat indien je niet kunt spelen je niet meer zelf voor een vervanger hoeft te zorgen. Het betekent overigens niet dat deelname, naast eventueel geplande vakanties, (te) vrijblijvend is.

Als je aan dit gezellige, sportieve toernooi wilt meedoen, stuur dan vóór 20 maart een e-mail en vermeld hierin je naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij hebben dan weer je meest recente gegevens om je op tijd het speelschema toe te zenden, zodat je kunt zien op welke tijden en in welke poule je bent ingedeeld.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt nu € 6,00. Graag te voldoen op je eerste speelavond.

Wij hebben er weer zin in en zullen het fijn vinden als jij ook (weer) meedoet.

Henk, Jacques, Bruno & Harrie.