Gebruik Padelbanen HLTV Juliana

 

Dankzij de allweather-padelbanen kan je het hele jaar padellen op ons park, met inachtneming van de baancondities (zie: Baancondities).      

Het zomer-seizoen loopt van 1 april tot en met 30 september. In deze periode is de bar van het clubhuis geopend tijdens evenementen en competities. Daarnaast is de bar geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 19:00 uur en op maanadg, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur. In het weekend is het clubhuis open  tijdens evenementen en competities.

Het winter-seizoen is van 1 oktober tot en met 31 maart. Het clubhuis open je met de ledenpas. In de gang vind je de baanverlichting. In deze periode is er beperkte bardienst. 

Wanneer zijn de banen voor wie beschikbaar?

Voor alle leden en niet-leden geldt dat de banen niet beschikbaar zijn tijdens evenementen, zoals interne toernooien, clubkampioenschappen, competities, etcera. Zie voor de evenementen de Juliaanse agenda op de website. In de KNLTB ClubApp vind je of er banen beschikbaar zijn voor vrijspelen en welke banen zijn verhuurd of gereserveerd voor evenementen.  

Voor leden zijn de 'Van der Valk' baan en de 'Boekweit Olie' baan beschikbaar op maandag t/m zondag van 9:00 uur tot 22:00 uur

Voor niet-leden is de 'Grando' baan beschikbaar op maandag t/m zondag van 9:00 uur tot 22:00 uur. Als de 'Grando' baan niet is gereserveerd via Meet & Play, dan kan de baan  vanaf 48 uur van tevoren alsnog door leden worden afgehangen. 

Zie voor meer informatie over het huren van een baan op Meet & Play.  

Afhangen

Als je wilt spelen dan ben je verplicht om een baan af te hangen. Dit werkt via de KNLTB ClubApp. Na reservering kan je 1 uur spelen op het door jou gekozen tijdstip.  

Je kan doorspelen totdat je baan door andere spelers wordt afgehangen. Als leden zich bij jouw baan melden (en je tijd is om) dan stop je met spelen en kunnen de nieuwe spelers de baan op. Je kan pas opnieuw afhangen als je de baan hebt verlaten.  

Introducés

Heb je een vriend of vriendin die graag wil kennismaken met onze tennis- en padel vereniging? Dan mag je hem of haar als introducé laten meespelen. Introducés zijn van harte welkom, maar let wel even op de regels!

  • Elk lid mag per keer 1 introducé laten meespelen;
  • Het aantal malen dat je iemand introduceert bedraagt maximaal 5x per jaar;
  • De kosten voor 1 introducé bedraagt € 5 per uur;
  • Betaling kan aan de bar of anders direct op rekening NL48INGB0002909059 t.n.v. HLTV Juliana, onder vermelding van Padel en naam van het clublid.

Wil je meer dan 1 introducé (per lid) meenemen? Dan reserveer je een padelbaan via Meet & Play tegen het normale huurtarief. 

Baanverlichting

Je kan de verlichting van de padelbaan aanzetten bij de ingang van de baan.  

Schone banen

Bij bladeren en takjes op de baan moet je eerst even met de mat slepen voordat je gaat padellen. Dit om te voorkomen dat je uitglijdt en dat er vuil in de mat getrapt wordt. 

Schoeisel

We hebben op ons park naast 3 Padel banen ook 6 gravel tennis banen. Gravel is slecht voor onze Padel banen. Het is daarom niet toegestaan om met gravel schoenen de Padel banen te betreden. Zorg dus, als je wilt tennissen én Padellen, voor 2 paar aparte tennisschoenen!

Padelbaan condities

  • Bij regenplassen is sponsen niet toegestaan. Bij sponsen smeer je de mat dicht, waardoor het regenwater niet meer wegloopt.
  • Bij kale vorst is spelen geen bezwaar.
  • Bij sneeuw is het verwijderen van sneeuw NIET toegestaan omdat de mat beschadigd kan worden en infill wordt meegenomen. Bovendien ontstaat bij het betreden van de baan ijsvorming die zich aan de toplaag vasthecht en daardoor langzamer ontdooit. Betreden van de banen die besneeuwd zijn is daarom verboden.
  • Bij ijzel is het uit veiligheidsoverweging af te raden de baan op te gaan.
  • Tijdens dooi is bespelen van de banen verboden zolang de vorst niet uit de bodem is (totale constructie).

Clubgebouw

Het toiletten en kleedkamers in het clubgebouw zijn het hele jaar toegankelijk met de spelerspas.

Toegangshek

Doe het toegangshek dicht als je als laatste het tennispark verlaat. Als je het een veiliger idee vindt, dan doe je het toegangshek ook dicht als je met een klein groepje op het park bent. De volgende (legale) bezoeker kan immers altijd met zijn spelerspas het park op. 

#padel #hoorn #