Activiteiten Jeugd

 We hebben er weer zin in om samen met Maurice Kenter en de hulp van de ouders weer leuke activiteiten te organiseren!

We zijn in april begonnen met de tenniskidscompetitie en de laatste competitie dag was 12 juni 2022. We waren erg blij dat we veel teams konden inschrijven.

We hadden 2 teams Rood (6 – 8 jaar), 3 teams Oranje (8 – 10 jaar) en 2 teams Groen (10 – 12jaar). Het waren weer gezellige wedstrijden met veel mooi weer. (foto 12 juni)

De inschrijvingen voor tenniskids najaar 2022 staan weer open. Kinderen worden via onze trainster Sofie ingeschreven en in de teams ingedeeld. Ieder kind dat voor het 2e seizoen lid is van onze vereniging doet mee aan de tenniskidscompetitie.

In het voorjaar zijn we weer begonnen met Limonade tennis. Kinderen tot 8 jaar kunnen gratis meedoen aan 6 proeflessen. Deze lessen worden op woensdag- en vrijdagmiddagen georganiseerd. Opgeven kan via onze tennisschool De Kloek (www.tennisschooldekloek.nl) onder het kopje HLTV Juliana.

In het najaar 2022 organiseren we opnieuw Limonade tennis voor de jongste kinderen. Kinderen ouder dan 8 jaar kunnen zich in september aanmelden voor een proeflidmaatschap van 2 maanden waarin 4 tennislessen zijn inbegrepen. De kosten hiervan zijn € 25,-. Ook hiervoor opgeven via onze tennisschool De Kloek (www.tennisschooldekloek.nl) onder het kopje HLTV Juliana.

Op zondag  ??  2022 organiseren we weer ons jaarlijkse Ouder-Kind toernooi. Dit is altijd een groot succes. Opa’s en oma’s mogen ook meedoen met hun kleinkinderen.

Op woensdag 28 september sluiten we het zomerseizoen af met de Jeugd Clubkampioenschappen! Waarbij niet alleen wordt gestreden om de winst, maar ook wordt er gezellig samen gegeten en afgesloten met een heuse prijsuitreiking met voor iedereen een medaille!

Het jaar sluiten we af met een gezellig Oliebollen event in de kerstvakantie! Een event dat je niet wilt missen! Dus...., genoeg te doen voor onze kids!

Trainen, wedstrijden, toernooitjes, events en vooral heel veel gezelligheid! We maken er met zijn allen weer een mooi seizoen van!

Met sportieve groet, Sofie Petitjean-Tervoort