Padel - Tennis -Hoorn - HLTV Juliana - Nieuwe leden Tennisschool De Kloek

Nieuwe leden
 
Nieuwe leden die nooit of lange tijd niet getennist of Padel gespeeld hebben, raden we aan te starten met tennislessen/trainingen.
 
Onze tennisschool De Kloek verzorgt de lessen en hieronder op deze webpagina ziet u daarom ook een link naar de site van de Kloek.
 
 
Aanbieding proeflidmaatschap senioren
Een proeflidmaatschap geldt voor een periode van 2 maanden en kost € 55. Bij dit proeflidmaatschap zijn de kosten van 4 lessen (tennis of padel) inbegrepen. Indien u niet zelf actief opzegt gaan we ervan uit dat u er definitief voor kiest om lid te worden van onze vereniging. Via automatische incasso zal het restant contributie worden geïnd.  Aanmelden voor een proeflidmaatschap kan 2 keer per jaar: per april of per september.
 
Proeflidmaatschappen voor kinderen  
 
Limonadetennis voor kinderen in de leeftijd van 4 – 8 jaar.
Elk voorjaar en najaar starten we met een serie kennismakingslessen voor de kinderen tot 8 jaar. Dit voorjaar start het limonadetennis per begin april op de maandag en vrijdag in 2023. De serie bestaat uit 6 lessen die worden gegeven door onze trainster Sofie Petitjean. Hier is € 10,- eigen kosten aan verbonden. Wij zorgen voor rackets en ballen. Daarna kunnen de kinderen besluiten lid te worden van onze vereniging. Zij worden dan ingedeeld in trainingsgroepen en gaan in hun tweede jaar deelnemen aan de Tenniskids competitie. Opgeven voor limonadetennis verloopt via onze tennisschool De Kloek (www.tennisschooldekloek.nl) onder het kopje HLTV Juliana.
 
Proeflidmaatschap voor kinderen van 9 jaar en ouder
Elk voorjaar en najaar organiseert onze vereniging samen met trainers van Tennisschool De Kloek een serie van 4 tennislessen voor de kinderen die kennis willen maken met tennis. De kosten hiervan zijn € 27,50,-. Wij zorgen voor rackets en ballen. Deze lessen worden gegeven op woensdagen en vrijdagen afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit najaar starten de proeflessen in de eerste week van oktober 2022. Opgeven kan via onze tennisschool De Kloek (www.tennisschooldekloek.nl) onder het kopje HLTV Juliana. 
 
Mocht u met een groepje overdag willen trainen dan zijn hier mogelijkheden voor in overleg met De Kloek.
 
Veel tennisplezier op ons prachtige park!