!! Update Dinsdagavond Toss-avond !!

03 april 2021


De coronamaatregelen verhinderen op dit moment helaas nog het reguliere Dinsdagavondtoernooi, maar ook de eerder gecommuniceerde Toss-avond. Ook deze laatste bleek niet coronaproof, dus gaan we het anders doen.

De banen zijn immers prima bespeelbaar en de meeste leden (waaronder nieuwe en beginners) willen graag tennissen. We mogen gelukkig wel dubbelen, maar clubhuis en terras zijn nog gesloten.

Wij spelen iedere dinsdagavond vanaf ca. 19.00u.  Hierbij worden de partijen van tevoren ingedeeld, zodat u bij aankomst op het park gelijk naar uw baan kunt gaan. De beginnende en minder ervaren spelers worden ten opzichte van de meer ervaren spelers in een aparte poule ingedeeld.

Wij verzoeken alle spelers om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en rekening te houden met de onderlinge afstand van 1,5 meter.

We spelen alleen dubbels. Je moet uiterlijk de zaterdag vóór de dinsdag via de app aangeven of je aanwezig bent. Indien je je nog niet als deelnemer hebt aangemeld moet je je eerst inschrijven via de mail.

Bij deze inschrijving graag het volgende vermelden:

  • Ik ben een beginner/speler met weinig tenniservaring resp. ik ben een ervaren speler
  • Er is voor beide groepen een app groep, daarom vragen wij je telefoonnummer: Mijn telefoonnummer is:

Met deze gegevens gaan wij de komende dinsdagavonden organiseren. Er wordt gespeeld met eigen tennisballen van de deelnemers.

Zolang de avondklok bestaat zal de (laatste) partij moeten eindigen om ca 21.30u.

Als t.z.t. beperkende coronamaatregelen worden beëindigd wordt alles opnieuw beoordeeld.

Namens de organisatie, Bruno Onstenk 

Nieuwscategorieën Activiteiten Corona


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen