Dinsdagavond wordt Toss-avond

11 juni 2020


Door de corona pandemie is het reguliere dinsdagavondtoernooi helaas vervallen. Op basis van de huidige tennis protocollen wordt als plaatsvervanger van dit toernooi de Toss-avond georganiseerd door Ton Brandt, Harrie Dol en Bruno Onstenk

De eerste keer is aanstaande dinsdag 16 juni. De aanvang is vooralsnog 20.00 uur.

En je speelt met eigen ballen!!!!!!

Je wordt verzocht om 19.50 uur aanwezig te zijn. Door middel van de speelkaart die voor je wordt getrokken, wordt bekend gemaakt op welke baan je speelt. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met je speelsterkte.

Dan ga je, zonder wachten, direct naar die baan. Daar kan dan als het (mix)dubbel compleet is om 20.00 uur getennist worden. De speeltijd is vooralsnog 60 minuten.

De kantine en het terras zijn vooralsnog niet open!!!!!!

Er worden bij voldoende belangstelling wekelijks (mix)dubbels gespeeld.

Aangezien wij niet weten hoe groot de belangstelling voor de ”(Toss-)avond op deze wijze” zal zijn, zal op basis van voortschrijdend inzicht eventueel de indeling, de aanvangstijd of -tijden worden aangepast. Vooraf aanmelden is, op dit moment, dus niet nodig.

Omdat de tennis protocollen steeds worden verruimd en de belangstelling voor deze opzet niet duidelijk is, wordt op de website van HLTV Juliana aangegeven indien er eventuele wijzigingen komen in de opzet van deze toss-avonden op dinsdag.

Succes, veel speelplezier en tot dinsdag.

Ton Brandt, Harrie Dol en Bruno Onstenk

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen