Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

24 december 2020


Het einde van 2020 nadert, een bijzonder jaar! Een jaar om snel te vergeten óf een jaar om nooit te vergeten? Ieder mag het voor zich bepalen. Qua tennis was het zeker een saai jaar waarin vele activiteiten geen doorgang konden vinden.

De onlangs noodzakelijkerwijs online gehouden ledenvergadering was ook bijzonder, maar deze wijze van vergaderen werd niet echt als positief gezien. Binnenkort volgt een samenvatting van de belangrijkste punten uit die vergadering.

Aan onze vrijwilligers & sponsoren is onlangs door onze voorzitter persoonlijk een attentie overhandigd als dank. Het moge duidelijk zijn dat we als vereniging deze vrijwilligers en sponsoren absoluut nodig hebben!

Het jaar 2021 starten we in een gedeeltelijke lock-down. Hopelijk blijft deze periode beperkt en kunnen we medio januari weer een beetje versoepelen en daarna geleidelijk terug naar normaal, hopende op een jaar met competities, toernooien, etc. en uiteraard de mogelijkheid om weer wat te nuttigen in ons clubgebouw!

Rest ons om u allen hele fijne Feestdagen toe te wensen, vier het in kleine kring, en alvast het allerbeste voor het jaar 2021 toe te wensen.

Het bestuur.

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen