Grote Clubactie gestart

21 september 2020


De Grote Clubactie is weer gestart! Op zaterdag 19 september jl. startte de landelijke verkoop van loten en ook HLTV Juliana doet natuurlijk volop mee. Zeker nu we dit jaar een scherpe omzetdaling zien wegens corona, rekenen we op een recordverkoop!

TERRAS VOOR ALLE SEIZOENEN

Met de prachtige zomers die we in ons land steeds vaker beleven, is een fijn terras met schaduw bepaald geen overbodige luxe. Zeker na een potje tennis hebben we behoefte aan wat verkoeling. We kruipen dan het liefst met z’n allen onder de zonneschermen, maar ja die ruimte is beperkt. En voorlopig gaan we uit van coronaproof – dus ruimer - zitten.

Uitbreiding, deels met vaste terrasoverkapping, zou heerlijk zijn. Nu onze geheel vernieuwde banen 5 en 6 het jaar rond bespeelbaar zijn, ontstaat bovendien de behoefte om in de wintermaanden gezellig na te zitten. Misschien ook maar terrasverwarming dan?

Kortom, de opbrengst van deze actie is een eerste impuls om verantwoorde uitbreiding van ons terras te realiseren.

HELP MEE, DOOR LOTEN TE KOPEN MAAR OOK DOOR TE VERKOPEN

Natuurlijk vragen we alle jeugdleden om te helpen met de verkoop van loten. Zij gaan hun familie en buurt af, voorzien van verkoopboekjes. Maar niet alleen de jeugd, iedereen kan helpen door loten voor onze vereniging te verkopen. Dit kan met een verkoopboekje of digitaal. Dus pak binnenkort ook een verkoopboekje mee uit de kantine of plaats de verkooplink op social media en vraag zoveel mogelijk mensen om hun lot van de Grote Clubactie bij onze tennisvereniging te kopen!

De loten kosten € 3,- per stuk en 80% daarvan is voor de club.  

De trekking vindt plaats op 9 december 2020. Wie weet win jij die leuke auto of de hoofdprijs van een ton.

Klik hier voor het kopen van loten.

Wij vertrouwen erop dat we met jullie steun veel loten kunnen verkopen om terrasoverkapping in de toekomst mogelijk te maken.

Onze dank, HET BESTUUR

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen