HLTV Juliana gestart met de organisatie van het Boekweit|Olie Tennistoernooi 2021!

21 mei 2021


Beste leden,

Eind april 2021, hebben we als organisatie besloten om ervoor te gaan, ondanks alle onzekerheden. We zijn gestart met het organiseren van het 42e Boekweit Olie Tennistoernooi. 
Volgens het “openingsplan” van de overheid zouden bij stap 5 op woensdag 7 juli 2021 weer sportwedstrijden georganiseerd mogen worden en ons toernooi start op zaterdag 10 juli 2021. We weten ook dat de sportbonden overleggen met de overheid of het spelen van sportwedstrijden niet vervroegd kan worden. Wij hebben hier geen invloed op, maar als we vanaf woensdag 7 juli 2021 tenniswedstrijden mogen spelen dan moet het Boekweit|Olie Tennistoernooi er wel klaar voor zijn. Hopelijk bent u er dan ook klaar voor!

Op het tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 10 t/m zondag 18 juli 2021 de 42e editie van het Boekweit/Olie Tennistoernooi gespeeld. In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 15+, 8 17+, 9 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld
Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Van de KNLTB kregen we te horen dat ons 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi vanaf dit jaar onder KNLTB Toptennis valt. 
De inschrijving voor het Open toernooi en voor het NRT**** staat nu open. Je kan je inschrijven via www.boekweitolietennis.nl of mijnknltb.toernooi.nl

SCHRIJF IN!!!

Als er dus geen “kink in de kabel komt” dan start de 42e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi op zaterdag 10 juli 2021 en eindigt op zondag 18 juli 2021 met de finales in alle speelsterktecategorieën.
Natuurlijk zullen tijdens het toernooi de RIVM-richtlijnen en maatregelen omtrent Covid-19 van toepassing zijn.

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen