Hoe houden we Covid-19 buiten de deur van onze vereniging

05 september 2020


Het gaat goed met onze vereniging en we zien op avonden en ochtenden drukke en gezellige terrassen op onze vereniging. Daar zijn we er erg blij mee.

Binnenkort starten de competities, het wordt dan weer drukker op ons park en daarom nog belangrijker dat we ons houden aan de regels.

Het kabinet heeft regels afgekondigd die met name het bron- en contactonderzoek van mogelijke besmettingen moeten faciliteren. Het is belangrijk dat je daarom of vooraf de baan reserveert en alle deelnemers registreert, dan wel dat je dit op het park doet via het afhangbord. Deze registratie kan dan gebruikt worden voor het bron- en contactonderzoek.

We merken dat het lastiger is om onszelf aan de regels en protocollen te houden die we hebben opgesteld om het Corona-virus geen kans te geven zich te verspreiden op onze vereniging. 

Hierbij nogmaals de hoofdlijnen van onze regels:

  • Blijf thuis als je zelf of je huisgenoten kenmerken vertonen die passen bij Covid-19, resp. in quarantaine zijn
  • Houd 1,5 m afstand van elkaar
  • Was je handen regelmatig of desinfecteer je handen bij binnenkomst in ons clubgebouw
  • In ons clubgebouw is plaats voor max 28 personen
  • Ga niet sjouwen met tafels of stoelen om dichter bij elkaar te zitten. We hebben binnen en buiten een opstelling gekozen zodat 4 personen op gepaste afstand van elkaar kunnen zitten. 

Omdat het moeilijk is voor iedereen om zich aan deze regels te houden vragen we de barvrijwilliger die de kantinedienst draait, toe te zien op de registratie en te waarschuwen als iemand zich niet aan bovenstaande regels houdt. 

Respecteer alsjeblieft die rol van de barvrijwilliger. Hij doet het voor onze vereniging. Heeft dit geen effect, dan kan de barvrijwilliger een bestuurslid vragen te helpen ons wel te houden aan de regels.

Als bijlage ook nog even het opgestelde protocol zoals dat geldt sinds 1 juli jl.

Groet en veel plezier op onze mooie vereniging.

Eric Jansen - Voorzitter

Protocol HLTV Juliana COVID-19 dd 1 juli 2020.pdf

Nieuwscategorieën Corona


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen