Kantine & terras per woensdag 1 juli a.s. geopend!

30 juni 2020


Na ruim 3 maanden komt het normale tennissen bij op ons park steeds dichterbij. Vanaf 1 juli zijn er daarom nieuwe richtlijnen opgesteld die het hopelijk voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om en met plezier te tennissen en ook aan de overheidsrichtlijnen (zie het aangepaste protocol in de bijlage) te voldoen. Lees deze door houd je er s.v.p. aan.

Belangrijkste wijziging betreft natuurlijk de openstelling van de kantine en het terras. Men heeft hard gewerkt om de kantine en het terras “corona proof” te krijgen! 

Openstelling Clubgebouw & terras

De kantine is vanaf 1 juli a.s. geopend als er bardienst aanwezig is. De tafels en stoelen staan zowel binnen als buiten op de vereiste afstand en iedereen is zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de “social-distancing”. Gelieve tafels en stoelen niet te verplaatsen!

Denk eraan: Betalen in de kantine kan uitsluitend via PIN.

Kijk verder in het Protocol in de bijlage.

Plan je bardiensten en help de club

Zoals al aangegeven, het mag weer, de kantine gaat open per 1 juli 2020! We kunnen Juliana weer helpen aan omzet en dus inkomsten. Die zijn hard nodig.

Jullie hebben in maart al een keer jullie bardiensten ingevuld, maar de meeste daarvan zijn komen te vervallen door de coronacrisis (tot 1 juli). Nu pakken we het seizoen weer op en vanaf nu kun je weer aan je bardienstplicht voldoen!

Nieuw is dat er doordeweeks elke ochtend een bardienst is en op vrijdagochtend een extra halve dienst voor het koffiezetten voor de wandelclub. Deze laatste dienst telt echter maar mee voor de helft. Daar moet je er bv 4 van doen om je quotum te halen.

De competitie op zaterdag en zondag is pas in september en oktober. Daar zijn nog flink wat diensten te vervullen.

We hebben jullie dus hard nodig om alle plekken bezet te krijgen.

Kijk hier op de website hoe je bardienst(en) in te vullen.

Succes bij het invullen. 

Mocht je je bardiensten hebben afgekocht, dan hoef je natuurlijk geen diensten te draaien. 

Barcoördinatoren Ton en Hein

Baan reserveren en afhangen

Om een eventueel contactonderzoek mogelijk te maken is het van belang dat we weten wie, wanneer getennist heeft. Vandaar dat een baan reserveren of afhangen noodzakelijk blijft.

Reserveren

Iedereen kan ook straks vanaf huis met de ClubApp of via de website maximaal 2x per dag een baan reserveren, waar minimaal 3 uur tussen moet zitten. Als je reserveert moet je de reservering 5 minuten voor aanvang bevestigen op het afhangbord in de hal van het clubgebouw. Zo niet, dan vervalt de reservering, maar telt deze wel mee als boeking. Deze instelling hebben we geactiveerd, omdat het te vaak gebeurde dat er wel werd gereserveerd, maar men niet kwam. We willen de banen niet onnodig blokkeren.

Afhangen

In het clubgebouw kan ook weer op de oude manier de eerste vrije baan worden afgehangen. Hierbij zijn geen beperkingen, dus nadat je gespeeld hebt kun je ook weer opnieuw een baan afhangen. 

We gaan evalueren of het hanteren van beide mogelijkheden (online en ter plaatse) bevalt.

Speelduur

De speelduur blijft vooralsnog 1 uur, zowel voor dubbel als voor enkelspel.

Protocol HLTV Juliana COVID-19 dd 1 juli 2020.pdf

Nieuwscategorieën Corona Accommodatie


Reacties

avatar
Maartje Lieman 30-06-2020 18:41

Mijn kantinedienst voor aanstaande maandag is geannuleerd. Toch maar komen

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen