Openings-/Invitatietoernooi (voor senioren) zondag 5 juli 2020

11 juni 2020


Voor de tweede keer dit seizoen een aankondiging van het Openings/Invitatietoernooi 2020. Wij zijn allemaal blij zijn dat er weer getennist mag worden, zelfs dubbelen is weer toegestaan. Wij denken dat jullie allemaal staan te trappelen om op deze zondagmiddag weer eens een wedstrijdje te spelen en tussendoor, op gepaste afstand, een drankje te doen en gezellig bij te kletsen. 

Hoewel normaal gesproken het zomertennisseizoen al een end op weg is in de maand juli, gaan wij dan alsnog een Openingstoernooi organiseren. Alles is anders in de Coronatijd! De kans op mooi zonnig en warm weer is in juli groter dan in maart.

Dus al met al genoeg redenen voor jullie om je in grote getale op te geven, zodat we er een heerlijke tennismiddag van kunnen maken.Zoals altijd worden er mixeddubbels en heren- en damesdubbels gespeeld. Je kunt je alleen of samen met een ander lid opgeven. Maar het is ook mogelijk om iemand uit te nodigen die geen lid is van onze vereniging, dus het is ook een invitatietoernooi.

  • wanneer: zondag 5 juli, van 12.00 tot 18.00 uur
  • start 1e ronde 12.30 uur
  • inschrijfgeld €5,-
  • sluiting inschrijving: zondag 28 juni

U kunt zich inschrijven door Irene Lochtenberg een mail of een app te sturen of te bellen naar 06-47777606.

Irene organiseert het toernooi samen met Roland van Schaick, maar de aanmeldingen lopen via Irene’s email-adres/telefoonnummer.

Vermeld duidelijk of je je alleen opgeeft of samen met een partner (vermeld haar/zijn naam ook).Vermeld s.v.p. ook de speelsterktes.

Tot 5 juli a.s.

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen