Tennisbingo op zaterdag 22 augustus 2020

23 augustus 2020


Eindelijk konden we na de beperkingen vanwege de Coronacrisis veilig weer wat organiseren voor onze jeugd.

Natuurlijk konden zij vanaf eind april 2020 weer trainen, maar de kidstenniscompetitie en toernooitjes mochten niet gehouden worden.

Onze trainster Sofie heeft samen met enkele moeders een gezellige tennisochtend georganiseerd. Het was wisselvallig weer. Veel zon, een kleine bui rond 11 uur en een echte hoosbui om 11.45 uur. Die bui was een mooie afsluiting.

De kinderen Blauw en Rood (4 tot 8 jaar) speelden diverse spelletjes met bal en soms met racket (bal hoog houden, een rally spelen, blikken omgooien ed.). Op de bingokaart van Yara kun je zien welke spelletjes we allemaal hadden.

De oudere kinderen speelden 2 enkel- en 2 dubbelpartijtjes.De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking. Door het trekken van lootjes werden de prijzen verdeeld, wat soms wat keuzestress veroorzaakte.

We hopen erg op een mooie nazomer waarbij de tenniskids competitie nu wel doorgaat. Deze wordt gespeeld op zondagochtenden om 9 uur op ons park op alle zondagen in september en de laatste keer op zondag 4 oktober.

Klik hier voor de foto's!

Nieuwscategorieën Jeugd Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen