Update maatregelen coronavirus

26 april 2020


Wisselend nieuws deze week m.b.t. de coronamaatregelen. De jeugd mag voorzichtig en onder strikte voorwaarden weer de tennisbaan op, de senioren moeten helaas nog even wachten…..

De kantine & kleedkamers blijven sowieso nog dicht. 

Kijk hier voor al het corona-nieuws vanuit de KNLTB  

Het is overigens nog geen uitgemaakte zaak dat de jeugd vanaf woensdag a.s. de baan op mag. We moeten als vereniging aan bepaalde protocollen voldoen, die worden beoordeeld door de gemeente.

We hebben de door de KNLTB aangeleverde protocollen aangepast op HLTV Juliana en deze worden morgen voorgelegd aan de gemeente. De gemeente moet deze dan goedkeuren. Daar hebben we het volste vertrouwen in, maar we weten nog niet hoeveel tijd de gemeente daarvoor nodig heeft… 

Zodra de protocollen zijn goedgekeurd en de jeugd dus – onder voorwaarden – mag trainen, maken we daar melding van via een Nieuwsbericht. Hou de ClubApp (bij voorkeur) en de website dus in de gaten!

Bijgaand een Infographic met daarop de belangrijkste regels. Deze zal ook worden opgehangen op het toegangshek. 

Als alles volgens planning verloopt, wil onze trainster Sofie starten op donderdag 30 april a.s. om 13.30 voor de kinderen tot en met 12 jaar oud. Vriendjes en vriendinnetjes worden dan ook uitgenodigd.

Tennisschool De Kloek zal de jeugd informeren. 

Competitie

De KNLTB heeft de Voorjaarscompetitie inmiddels volledig afgelast. Er komt een Najaarscompetitie die dit deels zal ondervangen. Zodra hier meer over bekend is, zullen we jullie informeren. 

Boekweit|Olie Tennis Toernooi

De KNLTB heeft alle open toernooien t/m 14 juni a.s. afgelast. Dat geldt dus nog niet voor ons Boekweit|Olie Toernooi. Zoals bekend is het Boekweit|Olie Tennis Toernooi belangrijk voor onze vereniging. De voorbereidingen zijn dan ook volop bezig en vooralsnog wordt het toernooi dan ook nog niet van de agenda gehaald. 

Ander nieuws in coronatijden: Renovatie banen 5 & 6

Vorige week is men verder aan het werk gegaan met de banen 5 & 6. Er is een probleempje opgelost met de sproei-installatie (lekkage) en de matten zijn op de banen gelegd. Morgen (maandag) worden de matten verlijmd en dinsdag a.s. worden de lijnen gelegd en het gravel gestort. Het lijkt er dus sterk op, dat wanneer er weer door alle leden getennist mag worden dit ook kan op de nieuwe banen 5 & 6!

Beste leden, nog even volhouden en hopelijk zien we elkaar weer snel, gezond en wel, op ons mooie park.

Voor nu: Stay safe!  

Met vriendelijke groet,

Het bestuur 

knltb-tennisrichtlijnen -Corona.pdf

Nieuwscategorieën Corona


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen