Voorjaarscompetitie & TennisKids weer uitgesteld

31 maart 2021


De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent volgens de KNLTB dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk, maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd.

De KNLTB doet er alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een competitievorm, ook al is het met minder speeldagen, te organiseren. Er wordt dan niet om promotie/degradatie gespeeld.

Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna worden de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. bekeken. Begin mei volgt communicatie over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en wordt ingezet op een KNLTB Competitie in het najaar.

Het blijft afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is uiteraard aanwezig dat competitie wordt gespeeld met nog 1.5 meter maatregelen en gesloten kantines.

Op korte termijn zal met de teams contact worden opgenomen, of ze willen meedoen aan deze verkorte competitie.

Nieuwscategorieën Competitie Jeugd


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen