Openingstoernooi

Let op: dit zijn nog de gegevens voor het seizoen 2020! Zodra er meer zicht is op mogelijkheden voor dit seizoen plannen we het Openingstoernooi in.

Het plan was uiteraard ook dit zomerseizoen weer te starten met het Openings-/Invitatietoernooi.
De organisatie zou weer in de vertrouwde handen zijn van Irene Lochtenberg en Gezien von Eije.

Door de corona(maatregelen) kon dit geen doorgang vinden.

Hoewel normaal gesproken het zomertennisseizoen al een end op weg is in de maand juli, gaan wij dan alsnog een Openingstoernooi organiseren. Alles is anders in de Coronatijd! De kans op mooi zonnig en warm weer is in juli groter dan in maart.

Daarnaast kunnen jullie ervan uitgaan dat de kantine en het clubgebouw open zullen zijn!

Dus al met al genoeg redenen voor jullie om je in grote getale op te geven, zodat we er een heerlijke tennismiddag van kunnen maken.

Zoals altijd worden er mixeddubbels en heren- en damesdubbels gespeeld. Je kunt je alleen of samen met een ander lid opgeven. Maar het is ook mogelijk om iemand uit te nodigen die geen lid is van onze vereniging, dus het is ook een invitatietoernooi.

  • wanneer: zondag 5 juli, van 12.00 tot 18.00 uur
  • start 1e ronde 12.30 uur
  • inschrijfgeld €5,-
  • sluiting inschrijving: dinsdag 30 juni

U kunt zich inschrijven door Irene Lochtenberg een mail of een app te sturen of te bellen naar 06-47777606.

Irene organiseert het toernooi deze keer samen met Roland van Schaick, maar de aanmeldingen lopen via Irene’s email-adres/telefoonnummer.

Vermeld duidelijk of je je alleen opgeeft of samen met een partner (vermeld haar/zijn naam ook). Vermeld s.v.p. ook de speelsterktes.

Tot 5 juli a.s.