#Padel #Competitie #Hoorn

HLTV Juliana biedt aan leden de mogelijkheid om padel competitie te spelen.  

De Wintercompetitie Padel vindt plaats van november 2022 t/m februari 2023. Spelers kunnen meedoen aan de zaterdag- of zondagcompetitie. De competitie bestaat uit zeven speeldagen en een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De inschrijftermijn van deze compeititie is inmiddels verlopen. Er staat  1 team van Juliana op de wachtlijst.

In april en mei 2023 wordt de Voorjaarscompetitie gespeeld. Er wordt gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padel spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Aanmelding padel Voorjaarscompetitie

Je kunt je team tot uiterlijk 31 december aanmelden per e-mail via [email protected] 

Vermeld hierbij:

  • De namen van de teamleden +  bondsnummers;
  • Wie de aanvoerder is;
  • Welke dag je padel (bij voorkeur) competitie wilt spelen.

Het is handig om je direct als team op te geven, zo maak je de meeste kans om competitie te spelen. Het is echter ook mogelijk om je individueel op te geven.

Is competitie spelen helemaal nieuw voor jou? Lees alle tips en trucs in het artikel Competitie spelen: zo gaat dat!    

Meer informatie over de padelcompetities vind je op KNTLB Padel.   
#padel #competitie #hoorn