Padel lessen en clinics

 

Nu de Padelbanen zijn opgeleverd  worden er Clinics aangeboden aan onze leden. Een Padelleraar kan aan leden van Juliana (met tenniservaring) op 3 banen gelijktijdig aan 12 leden padelles geven.

Voor nieuwe leden van Juliana zonder tenniservaring worden de clinics gegeven in kleinere groepen.

Verder organiseren we kennismakings clinics voor niet-leden, die willen proeven of Padel voor hen een goede sport is. Je kunt je opgeven via de Kloek en graag aangeven of je wel of geen tenniservaring hebt.

In september organiseren we Padel lessen in blokken van 4 lessen voor leden van HLTV Juliana. De Kloek heeft de inschrijving geopend voor  deze padellessen. Je betaalt € 54 euro p.p. voor 4 lessen van 50 minuten (lesgroep van 4 personen). Het lesgeld is hoger als je de lessen met minder dan 4 leerlingen volgt.

Het is handig om in te schrijven met zelf gevormde groepjes van 4 personen, meldt de Kloek. Maar natuurlijk kan je ook 1, 2 of 3 personen opgeven en de indeling verder overlaten aan de padelschool De Kloek. 

Bij verhindering op deze vaststaande dagen kan de les niet worden ingehaald. Er kan wel een vervanger deelnemen. Inhaallessen worden gegeven als lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

In oktober start het winterseizoen dat loopt tot eind maart 2023. Dan worden Padellessen gegeven in blokken van 8 lessen. De ervaring leert dat tennissers die gaan padellen tenminste 8 lessen nodig hebben om het spelletje een beetje onder de knie te krijgen. Daarna is het vanzelfsprekend mogelijk een volgend blok van 8 padellessen af te spreken.

Kijk voor meer informatie op www.tennisschooldekloek.nl