Padel lessen en clinics

Per 1 oktober 2023 is het mogelijk om een proeflidmaatschap af te sluiten voor 2 maanden en het kost €55,- Inschrijving alleen mogelijk in de maand oktober, en vol is vol. Bij dit proeflidmaatschap zijn de kosten van 4 lessen (tennis of padel) inbegrepen. Indien u niet zelf actief opzegt gaan we ervan uit dat u er definitief voor kiest om lid te worden van onze vereniging. Via automatische incasso zal het restant contributie worden geïnd.

De Kloek heeft de inschrijving geopend voor padellessen. Je betaalt € 55 euro p.p. voor 4 lessen van 50 minuten (lesgroep van 4 personen).

Het is handig om in te schrijven met zelf gevormde groepjes van 4 personen, meldt de Kloek. Maar natuurlijk kan je ook 1, 2 of 3 personen opgeven en de indeling verder overlaten aan de padelschool De Kloek. Bij verhindering op deze vaststaande dagen kan de les niet worden ingehaald. Er kan wel een vervanger deelnemen. Inhaallessen worden gegeven als lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan. De ervaring leert dat tennissers die gaan padellen tenminste 8 lessen nodig hebben om het spelletje een beetje onder de knie te krijgen. Daarna is het vanzelfsprekend mogelijk een volgend blok van 8 padellessen af te spreken. Kijk voor meer informatie op www.tennisschooldekloek.nl.