Tennis Toss

Onze vereniging kent vele activiteiten om elkaar te ontmoeten. Vooral voor nieuwe leden die kennis willen maken met andere leden zijn de Toss activiteiten uitstekend geschikt. Op verschillende tijdstippen en voor verschillende niveaus wordt er op maandag- en vrijdagochtend getosst, zo ook op dinsdagavond en voor de sterkere spelers op donderdagavond.   

 Maandag en vrijdagochtend TOSS

Op deze ochtenden wordt er op 2 - 4 banen getennist. De doelgroep zijn spelers met speelsterkte 7 – 9. Je kunt je opgeven voor deze Toss bij René Laan ([email protected]).

Je kunt aangeven op welke dagdelen je wil spelen en vervolgens meld je je af als je verhinderd bent. René deelt de wedstrijden en informeert de deelnemers in de App groep. Er worden zo veel mogelijk dubbels gespeeld. De wedstrijden duren 1 uur en na een koffiepauze wordt er weer een uur gespeeld.

Dinsdagavond TOSS

Op dinsdagavonden wordt de Toss georganiseerd door Bruno Onstenk ([email protected]).

De doelgroep zijn spelers met speelsterkte 7 – 9. Je kunt je aanmelden bij Bruno Onstenk email. Bij de inschrijving graag het volgende vermelden:      Ik ben een beginner/speler met weinig tenniservaring resp. ik ben een ervaren speler

We willen voor beide groepen een app groep aanmaken, daarom vragen wij je (mobiele) telefoonnummer Met deze gegevens gaan wij de komende dinsdagavonden organiseren. Er wordt gespeeld met eigen tennisballen van de deelnemers. 

We spelen twee ronden op een avond. We beginnen om 19.30 en eindigen om 21.00 uur. Je geeft uiterlijk op zaterdag via de App aan dat je de dinsdag daarop komt en wordt dan ingedeeld. Via de App zie je dan ook hoe laat en op welke baan. 

Donderdagavond Toss

Sinds 2 jaar wordt iedere donderdagavond een onderling toernooitje georganiseerd voor de spelers met speelsterkte 5, 6 en de sterke 7 spelers. We spelen een mix of herendubbel. We spelen niet op tijd, we spelen een hele wedstrijd met een wedstrijdtiebreak als 3e set. We zijn nu met een ploegje van 24 – 30 spelers en we gebruiken maximaal 5 banen. Als zich meer dan 20 spelers melden of je hebt een sterke voorkeur voor vroeg beginnen of laat, dan starten we om 19.15 uur resp. 20.30 uur Maar we kunnen zeker nieuwe deelnemers gebruiken. Hoe werkt het: we hebben een App groep en iedereen meldt vanaf maandag of zij die donderdagavond willen spelen (met evt. tijdsvoorkeur).

Ik deel de wedstrijden in en houd rekening met de speelsterkte. Daarna natuurlijk nabespreken in het clubgebouw. De kantinediensten worden door ons zelf ingevuld. We spelen al 2 jaar met veel plezier mooie en spannende wedstrijden. In voor- en najaar hebben we vaak 5 – 6 wedstrijden per avond.  Als je wilt deelnemen stuur een mailtje naar Eric Jansen ([email protected]) met je speelsterkte en je telefoonnummer.