Verhuur Padelbanen HLTV Juliana via Meet & Play

 

HLTV Juliana Tennis & Padel beschikt over 3 padelbanen met verlichting. Ben je geen lid? Dan kun je vanaf 10 juli 2022 padelbaan 'Grando' huren via Meet & Play van de KNLTB. Je kunt maximaal 6 dagen vooruit een baan reserveren. De betaling gaat eenvoudig via i-Deal. De banen kunnen per uur worden gehuurd.

Het is mogelijk om een baan voor 2 achtereenvolgende uren te huren.

We kennen piekuren en daluren:

  • De piekuren zijn de avonden van 17.00 – 22.00 uur en de hele zaterdag en zondag (8.00 – 22.00 uur). De kosten in de piekuren: € 20,- per uur.       
  • De daluren zijn de ochtenden en middagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. De kosten in de daluren: € 15,- per uur.   

Een baan reserveren kan het gehele jaar, behalve bij sneeuw en vorst. Tijdens evenementen en toernooien kan het zijn, dat je als niet-lid minder mogelijkheden hebt om een baan te huren.  

Speel mee als introducee

Ken je iemand die lid is van HLTV Juliana Tennis & Padel? Vraag dan of je een keer mag meespelen als introducee. Degene die lid is kan een baan reserveren via de ClubApp en jou als introducee toevoegen (maximaal 5 keer per jaar).  

Faciliteiten

HLTV Juliana Tennis & Padel beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen en een gezellige kantine waar je na afloop een hapje en drankje kunt nuttigen.

Lenen padelrackets

Het lenen van padelrackets is mogelijk als de bar geopend is. Maandag tot en met vrijdag 19.00 - 22.00 uur en als er verenigingsactiviteiten (bv competitie of TOSS) zijn op ons park.
Een mailtje sturen naar [email protected] kan ook. Vaak kunnen wij ervoor zorgen dat er padelrackets in de herenkleedkamer beschikbaar zijn. Met de code vermeld op de bevestigingsmail kan men ook de kleedkamers en toiletten bereiken. 

Ballen zijn niet te huur, maar wel te koop aan de bar. Wie als groep via Meet & Play een baan heeft gehuurd, kan ook Padelles nemen. Zie voor informatie: De Kloek Tennis en Padelschool: www.tennisschooldekloek.nl

Contact E-mail: [email protected] 

Telefoon clubhuis: 0229-213777 (niet altijd iemand aanwezig) 
#padel #hoorn #baanhuur