Verhuur tennisbanen: Meet & Play

HLTV Juliana Tennis & Padel beschikt over 6 tennisbanen met verlichting. Ben je geen lid? Dan kun je een tennisbaan (baan 3) huren via Meet & Play van de KNLTB. Je kunt maximaal 8 dagen vooruit een baan reserveren. De betaling gaat eenvoudig via i-Deal. Baan 3 kan per uur worden gehuurd.
Hoe het park er uitziet? Klik hier

Het is mogelijk om een baan voor 2 achtereenvolgende uren te huren. Voor Meet and Play voor de tennisbanen kennen we geen piek en daluren. De prijs van het huren van een tennisbaan is altijd € 10,- Een baan reserveren kan het gehele jaar, behalve bij sneeuw en vorst. Tijdens evenementen en toernooien kan het zijn dat je als niet-lid minder mogelijkheden hebt om een baan te huren.  

Speel mee als introducee

Ken je iemand die lid is van HLTV Juliana Tennis & Padel? Vraag dan of je een keer mag meespelen als introducee. Degene die lid is kan een baan reserveren via de ClubApp en jou als introducee toevoegen (maximaal 5 keer per jaar). De kosten hiervan bedragen € 5,- per keer.  

Faciliteiten

HLTV Juliana Tennis & Padel beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen en een gezellige kantine waar je na afloop een hapje en drankje kunt nuttigen.

Training voor niet-leden

Wil je als groep die via Meet & Play een baan heeft gehuurd ook Tennisles nemen dan is dit mogelijk. Zie voor informatie: De Kloek Tennis en Padelschool: www.tennisschooldekloek.nl

 

Contact E-mail: [email protected]

Telefoon clubhuis: 0229-213777 (niet altijd iemand aanwezig) 

#Padel - #Tennis - #Hoorn - #HLTVJuliana #baanhuren