Zomeravondtoernooi

In de periode dat het volop vakantietijd is en vele mensen ergens op hun vakantieverblijf vertoeven, is er voor de thuisblijvers een gezellig toernooi.

Wie voorgaande jaren al aan dit toernooi heeft meegedaan, hoeven we eigenlijk niet aan te moedigen om ook nu weer mee te spelen: zij weten dat dit altijd weer een heel gezellig tennisfeest is en willen het niet meer missen. Maar als u er nog geen ervaring mee hebt, zou u toch echt eens moeten overwegen, om dit jaar aan het toernooi deel te nemen. U zult er plezier aan beleven.

Het gaat om dubbel- en mixdubbelpartijen. Je kunt individueel inschrijven, want je wordt met andere spelers, van ongeveer gelijke sterkte, ingedeeld in een poule en je tennist dan elke wedstrijd weer met een andere partner tegen telkens weer andere tegenstanders.

Je speelt in die week op 3 avonden, 2 keer per avond en wel op maandag, woensdag en vrijdag. Zou het weer op maandag tegenzitten, dan verhuist het programma van die avond naar de dinsdagavond. Dat geldt ook voor het woensdagavondprogramma, dat bij slecht weer naar de donderdagavond wordt verplaatst.

Het zomeravondtoernooi wordt dit jaar gespeeld van 24 t/m 28 juli.

We beginnen niet voor 19.30 uur.

De kosten bedragen slechts € 5,00 voor de hele week, graag via PIN te voldoen op je eerste speelavond.

De inschrijving sluit dinsdag 18 juli a.s.

Inschrijven kan hier via e-mail.

Het speelschema wordt het weekend van tevoren kenbaar gemaakt via email en website.

Het wordt weer een gezellige, sportieve tennisweek. Wij verheugen ons erop, dat je (weer) meedoet.


Adri en Bert.