Padel - Tennis - Hoorn - HLTV Juliana - trimmen

Ieder jaar wordt er tijdens het winterseizoen op de zondagochtend getrimd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar zal het Trimmen weer aanvangen op zondag 17 oktober a.s. en zal duren tot eind maart 2022. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw conditie op peil te houden, zodat je in het volgend seizoen in de derde set je slag kunt slaan.

Welk niveau moet mijn conditie zijn ?

Het is zoals gebruikelijk niet alleen voor de tennissers, maar bijvoorbeeld ook voor de bridgers en introduce’s . Zij zijn als vanouds ook weer van harte welkom. Jong en oud en vooral gemixed gaat heel goed samen, wat het afgelopen seizoen weer is bewezen. Je kunt te allen tijde op je eigen niveau meedoen. Onze voortreffelijke coach, Edwin Hoorn, leidt mogelijke niveauverschillen in goede banen.

Aanvang 10.00 uur tot ruim 11.00 uur

We verzamelen iedere zondagochtend in ons clubgebouw om uiterlijk 9.55 uur. Na afloop gaan we daar gezamenlijk aan de koffie of thee.

Wat kost dit allemaal?

De kosten voor het trimmen zijn nu ook weer nihil. We betalen wel voor onze koffie of thee bij aanvang van het seizoen en onze coach wordt op gepaste wijze bedankt.

Hoort zegt het voort.

We nodigen jullie gaarne uit om je op zondagochtend 17 oktober om 9.55 uur te melden. Statistisch valt er zelden regen of sneeuw op de zondagochtend. Als er al sprake van is, dan is dat meestal vlak voor of na ons trimuurtje.

Je kunt ook tijdens het seizoen gerust instappen.

Inlichtingen kun je inwinnen bij :

Peter de Jong 06 48944270